Stacks Image 6518
- steel construction and production
http://www.danconnect.com/banner/banner1.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner2.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner3.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner4.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner5.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner6.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner7.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner8.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner9.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner10.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner11.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner12.jpg

Virksomheden?

DanConnect blev etableret i 2003, vi leverer i dag til vindmølleindustrien, slagterier, boligprojektere, have og park branchen o.m.a. samt terrasser og gelænder til private kunder. Vi leverer mellem 550-600 ton bearbejdet stål om året ud til vores kunder.


Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har ca. 150-200 mand til at udføre Jeres opgaver. De stålvirksomheder som DanConnect i dag samarbejder med, er meget trofaste og sætter en stor ære i, at vores kunder får et kvalitetsprodukt og altid leverer til tiden.

DanConnect får produceret produkter i Østeuropa.

Vi leverer et kvalitetsprodukt

Vi leverer altid til den lovede leveringstid

UDKLIP FRA DE DANSKE GALVANISERINGS SELSKABER !

Ved udførelse af varmforzinkning og brug af varmforzinket stål, vil der fra tid til anden opstå behov for reparation af skader i belægningerne, således at korrosionsbeskyttelsen fortsat er intakt. Behovet kan opstå i forbindelse med eller ved afskalninger, som er sket ved transport og håndtering. Reparation kan ske ved én af disse metoder. Metalsprøjtning med zink. Påføring af zinkrig maling I forbindelse med udførelse af varmforzinkning og brug af varmforzinket stål vil der uundgåeligt opstå behov for reparation af skader i zinkbelægningerne, så korrosionsbeskyttelse og udseende – hvor dette har betydning – bevares bedst muligt. Behovet for reparation kan opstå, som det kan være vanskeligt helt at undgå ved håndtering, transport, rengøring efter endt galvanisering og syreudtræk.

 

Altaner - Stål altan

Du kan på billederne her finde inspiration til din nye altan, samt altan priser. Vi planlægger sammen med dig hvordan altanen skal se ud efter dine ønsker og behov.

Der findes mange forskellige former og størrelser for altaner, det kan eksempelvis være en fransk altan eller en ganske almindelig altan, alt efter hvad du har i tankerne.

Du kan til din altan indretning vælge at få monteret et læhegn til en altan, der fungerer som en altan afskærmning.

Terrasse - stål terrasse

Hos DanConnect tilbyder vi at producere og montere en terrasse efter dit behov, eftersom terrasser kan være meget forskellige og skal passe til resten af boligen, for ikke at glemme det også skal være dit sted for afslapning og nydelse om sommeren. 

Ønsker du at afslutte din terrasse med et lækkert og stilrent design, er der mulighed for at få produceret og monteret et gelænder tilhørende terrassen. Her kan der yderligere tilpasses en låge i gelænderet med indgang til terrassen fra en evt. tilhørende have eller andet.

Ønsker du at få enten læ eller mere privatliv på terrassen, så tilbyder vi diverse læhegn tilpasset terrassen for at mindske vinden på terrassen eller udsynet til terrassen. Læhegn er produceret i glas for at modstå vinden og samtidig fremstå stilrene på terrassen. Du kan læse mere om glasafskærming længere nede.

Stålgelænder / Stål Gelænder 

Ønsker du at få monteret et stålgelænder på enten din terrasse, trappe eller andet, så tilbyder vi at tilpasse et gelænder efter dit behov. Vi tilbyder dig et gelænder der gør hvad det nu skal gøre, men også et gelænder, som eksempelvis passer ind til terrassen i et simpelt og stilrent design.

Et trappe gelænder kan monteres med en tilhørende låge, med adgang til en evt. terrasse eller andet, hvilket giver mulighed for at lukke af til et ønsket område. Gelænder udendørs til terrasser eller trapper er en mulighed, hvis dette skulle ønskes.

Trappe

Mangler du en trappe til en terrasse, en anden etage eller andet, så tilbyder vi dig en tilpasset trappe efter dit behov. Til din trappe kan vi montere et trappe gelænder for at øge sikkerheden, men med et tilhørende stilet design.

Kunne du tænke dig en udendørs trappe eller en trappe indendørs, så er det også muligt alt efter hvad du foretrækker. Den ønskede trappe kan tilpasses en opgang til en terasse eller andet, alt efter hvilken størrelse og design trappen skal have. 

Låge

Har du tanker om at få monteret en låge til din trappe, terrasse eller noget helt tredje, så producerer og monterer vi efter din drøm og ønske. En låge kan monteres for at børnesikre, eller helt basalt for bare at lukke af til et andet område.

Svalegang

Har du intentioner om at skabe en sammenhæng eller en forbindelse på din terrasse eller altan, så tilbyder vi hos DanConnect en svalegang efter dit ønske. Det kan være en svalegang med et tilhørende glasgelænder som på billedet, for at give din altan eller terrasse et ekstra pift.

Glasafskærmning - hærdet og lamineret glas

Ønsker du at sidde i ro og mag på din altan eller terrasse, uden at skulle være generet af vinden eller for meget larm. Så tilbyder vi hos DanConnect at producere og montere en altan afskærmning, eller terrasse afskærmning, alt efter dit ønske og vision. Et rækværk i form af en glasvæg til dit yndlingssted udenfor på enten terrassen eller altanen, kan gøre underværker for din afslapning og giver dig muligheden for at nyde dit favoritsted fuldt ud.

 

Logon
Stacks Image 97

© Website by grafiskfrihed.dk