Stacks Image 6518
- steel construction and production
http://www.danconnect.com/banner/banner1.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner2.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner3.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner4.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner5.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner6.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner7.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner8.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner9.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner10.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner11.jpg http://www.danconnect.com/banner/banner12.jpg

Virksomheden?

DanConnect blev etableret i 2003, vi leverer i dag til vindmølleindustrien, slagterier, boligprojektere, have og park branchen o.m.a.Vi leverer mellem 550-600 ton bearbejdet stål om året ud til vores kunder.
Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har ca. 150-200 mand til at udføre Jeres opgaver. De stålvirksomheder som DanConnect i dag samarbejder med, er meget trofaste og sætter en stor ære i, at vores kunder får et kvalitetsprodukt og altid leverer til tiden.

DanConnect får produceret i Østeuropa og Asien.

Vi leverer et kvalitetsprodukt
Vi leverer altid til den lovede leveringstid

Logon
Stacks Image 97

© Website by grafiskfrihed.dk